HPVVZC 23

Update wedstrijd Zaanse Selectie Heren

Eind juni werd op het complex van Sporting Krommenie de derde editie van de FEBO Zaanstad Cup afgewerkt. Onder ruime belangstelling werd er vijf dagen volop gestreden om de finale plaatsen, maar was het toernooi vooral weer een mogelijkheid  om gezamenlijk van het Zaanse voetbal te genieten.  Uiteindelijk was het weer Sporting Krommenie dat deze geslaagde editie wist te winnen door in de finale SVA met 2-1 te verslaan. 

Tijdens de wedstrijden werden de spelers beoordeeld door een team van scouts met (Zaanse) voetbal coryfee├źn en zij hebben nu de selectie bij de heren bekend gemaakt. De Zaanse selectie zal gaan aantreden tegen AZ O18 op het trainingscomplex van AZ in Wijdewormer. Update: de wedstrijd zal gespeeld worden op dinsdag 26 september en start om 19.30 uur en is gratis te bezoeken. De Zaanse Selectie zal onder leiding staan Edwin Vork en Floor Buma. Ook hebben er op het laatste moment enkele wijzigingen plaats gevonden in de selectie. Vier spelers zijn geblesseerd afgehaakt en daardoor is Pepijn Wouda van Fortuna W (zat) alsnog opgeroepen. Zie hieronder voor de volledige selectie

Vorig jaar wist de Zaanse Selectie, AZ O18 goed tegenstand te bieden en eindigde de aantrekkelijke wedstrijd in een 2-0 overwinning voor AZ O18. (lees hier het verslag)

Klik hier voor de Zaanse Vrouwen Selectie 2023

foto: AZ – Zaanse Selectie 2022

Stan Luttikhuizen (Blauw Wit W)
Julian Gosman (WSV’30 zat)
Sietse den Haring (KFC)
Jusitin Valk (KFC, geblesseerd afgevallen)
Dani Moraal (KFC)
Mounir Raji (ZVC’22)
Falssal Ouazane (ZVC’22)
Kenyou Westenburg (Fortuna W, geblesseerd afgevallen)
Joel Riedewald (Fortuna W)
Stijn Stam (Fortuna W)
Thijs Hesp (SVA)
Sebbe Davids (SVA)
Perry Plugge (SVA, geblesseerd afgevallen)
Michael Kriek (SVA)
Roy Wigman (WSV’30)
Huub Heinen (WSV’30 zat, geblesseerd afgevallen)
Syb Visser (Sp.Krommenie)
Jarno Jansen (Zaandijk)
Jeremy Veerman (Fortuna W zat)
Pepijn Wouda (Fortuna W zat, extra opgeroepen)

Laatste berichten Zaanstad Cup 2023