AssendelftBWClubsFWHerculesHPOFCSVAWSVZCFC

Rabo Clubsupport: jouw stem levert clubs geld op!

Maandag 4 september begint het jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport. De bank stelt jaarlijks een deel van haar winst beschikbaar aan de Zaanse samenleving.

Vanaf 4 t/m 26 september is het mogelijk voor leden van de Rabobank om op meerdere favoriete clubs of verenigingen te stemmen. Des te meer stemmen, des te groter de uiteindelijke opbrengst. 

In de Zaanstreek kun je stemmen op oa de voetbalclubs Assendelft, Blauw Wit W., Fortuna W, Hercules Zaandam, OFC, SVA, WSV’30 en ZCFC

Vorig jaar leverde de Rabo ClubSupport oa Blauw Wit W. (€ 1.008,=), Assendelft (€ 2.845,=), WSV’30 (€ 1.795,=), Fortuna W (€1.222,=), OFC (€ 1.402,=), SVA Assendelft (€ 3.124,=) en ZCFC (€ 861,=) een mooi bedrag op. In totaal keerde de Rabobank 14 miljoen uit aan ruim 31.395 clubs en verenigingen die meededen. 

Klik hier om te stemmen op de website van de Rabobank

Met de Rabo Clubsupport wil de Rabobank weer een bijdrage leveren aan het verenigingsleven. Voor de Rabobank is een club namelijk meer dan een club en daar wordt veel waarde aan gehecht. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. En met deze actie bieden zij een financiële ondersteuning aan clubs en/of stichtingen. Om de clubs sterker te maken, vooral nu maar ook in de toekomst!