HPSponsorsVV

Kortingsactie Tournify en Voetbal Varia

Tournify is een makkelijk te gebruiken web app, die clubs ondersteunt bij het organiseren van een (schoolvoetbal) toernooi. 

Met de website app regel je de inschrijving, voeg je teams en scheidsrechters toe, maak je eenvoudig een wedstrijd programma en worden alle uitslagen in no-time verwerkt. Complexe excel sheets zijn niet meer nodig! Elk toernooi is daarbij mogelijk van een “simpel” toernooi met 8 deelnemers tot en met een toernooi met zelfs 60+ deelnemers en verschillende speeldagen. 

Daarnaast biedt de website app meerdere manieren om het toernooi op de toernooi dag te presenteren. Via een eigen website, een app of via een dia presentatie op de eventueel aanwezige tv-schermen, kunnen alle deelnemers en toeschouwers het verloop van het toernooi op een overzichtelijke manier volgen.  

Het gebruik van de website app neemt bij het organiseren van een toernooi heel veel (handmatig) werk uit handen en het programma is daarnaast zeer flexibel bij last-minute wijzigingen in bijvoorbeeld het deelnemersveld. Een ideale ondersteuning voor het goed laten verlopen van een toernooi! 

De kosten voor het gebruik van een los pakket bij Tournify zijn:
Tot 8 deelnemers: gratis
Tot 60 deelnemers: € 40,=
Meer dan 60 deelnemers: € 120,=

Indien een club meerdere (schoolvoetbal) toernooien per seizoen organiseert, dan is het eventueel voordelig om een jaarabonnement af te sluiten. Met een abonnement kun je onbeperkt toernooien organiseren met een onbeperkt aantal deelnemers. Een jaarabonnement kost normaal € 300,=, maar als je via Voetbal Varia aanmeldt, ontvang je (alleen) voor het eerste jaar 25% korting en betaal je maar € 225,=. Deze aanbieding geldt alleen voor clubs die nog geen jaarabonnement hebben

Klik hier om gebruik te maken van de kortingsactie van Tournify en Voetbal Varia