HPLedsvoetbal 2324VV

Ook dit seizoen weer de Ledsvoetbal Cup!

Na de succesvolle edities van afgelopen seizoenen zal er ook dit jaar weer een Ledsvoetbal Cup georganiseerd worden. Afgelopen week is daar samen met Ingmar Bruinsma van Ledsvoetbal! en KFC-voorzitter Tako Boelens overeenstemming voor bereikt. Ledsvoetbal! is dé aanbieder van voetballen in het donker met alleen Leds verlichting, terwijl KFC in Koog aan de Zaan weer als gastheer van de Ledsvoetbal Cup zal optreden.

De Ledsvoetbal Cup is een teamactiviteit in toernooivorm dat gespeeld wordt in het donker, waarbij alleen het speelveld, de bal en de hesjes verlicht zijn. De geplande speeldagen zijn zaterdag 16 december 2023 voor de O11 en O12 en zaterdag 13 januari 2024 voor de O08, O09 en O10. Teams uit alle klassen kunnen zich opgeven!

Bij het toernooi staat namelijk sportiviteit en plezier op de eerste plaats, dus de teams worden zo gelijkwaardig mogelijk ingedeeld en na afloop is er voor elke speler een herinnering. Er worden bewust géén uitslagen bijgehouden, dus er is géén prijsuitreiking

Teams spelen in een tijdsblok van ongeveer totaal 60 – 90 minuten, waarbij het eerste blok rond 17.00 uur zal starten en het laatste blok ongeveer 21.00 uur afgelopen zal zijn. De jongste teams zullen zo veel mogelijk als eerste in actie komen. 

De kosten van deelname aan de Ledsvoetbal Cup zijn 65 euro per team en je kunt via deze link per team inschrijven

We hebben in ieder geval vertrouwen in weer een mooie editie van de Ledsvoetbal Cup en we kijken nu al uit naar december en januari!!


Laatste Ledsvoetbal Cup 2023/24 publicaties