ConceptenHPSponsorsVV

Spek de clubkas met voetbalreizen via JRM Reizen

JRM Reizen is een reisbureau in Heerhugowaard dat is opgericht door vader Rob en zoon Justin van der Mee. Het is een veelzijdig reisbureau dat is ontstaan vanuit hun passie voor sport en trips naar het buitenland waarbij ze ook vaak een bezoek brachten aan voetbalclubs.

Op de website van JRM Reizen worden naast Formule 1-reizen, stedentrips en rondreizen door Amerika vooral (compleet verzorgde) voetbalreizen aangeboden. Wedstrijden in diverse Europese competities of in de Champions League kunnen bezocht worden, waarbij ook de reis en het verblijf volledig geregeld wordt. Voetballiefhebbers en/of stadionhoppers kunnen zorgeloos genieten van de wedstrijd en het stadion en daarnaast is er genoeg tijd om de stad verder te ontdekken . En dat tegen zéér aantrekkelijke prijzen.

Actie voor clubs
Het is voor clubs mogelijk een samenwerking aan te gaan met JRM Reizen waarbij clubs €25,= per boeking voor de clubkas kunnen verdienen als een lid / betrokkene een compleet verzorgde (voetbal)reis boekt via JRM Reizen.

Het enige wat clubs hier tegenover stellen is het plaatsen van een banner van JRM Reizen op de eigen homepage met een link naar JRM Reizen. De verdere invulling van de promotie van (voetbal)reizen is vervolgens aan de clubs zelf. Meer promotie betekent wel meer boekingen en dus meer geld in de clubkas!

Wil je meer informatie over een samenwerking met JRM Reizen, vul dan onderstaand formulier in. JRM Reizen zal dan éénmalig (vrijblijvend) contact met je opnemen