HPKNVB

Weer verzwaarde promotie/degradatie regeling

Elk team probeert het maximale te realiseren. Iedereen hoopt uiteraard op een kampioenschap of promotie via de nacompetitie. Maar waar moet je in de competitie eindigen om daarvoor in aanmerking te kunnen komen of om bijvoorbeeld degradatie te ontlopen? Dat alles staat aangegeven in de promotie-/degradatiebesluiten.

Eerder waren al de regelingen voor de 4e divisie mannen en hoger en de jeugd divisies gepubliceerd en daar zijn nu de regelingen voor de heren senioren bijgekomen.

Klik hier voor Heren West 1
Klik hier voor Heren West 2

Klik hier voor Heren Noord

Klik hier voor Heren Oost

Klik hier voor Heren Zuid 1
Klik hier voor Heren Zuid 2

Klik hier voor Heren Landelijk
Klik hier voor Jeugd O13 t/m O23 najaar

De regelingen voor het vrouwenvoetbal volgen in het voorjaar van 2024. De reden hiervoor is dat er in de komende maanden onderzoek wordt gedaan naar de piramide binnen het vrouwenvoetbal. Omdat een mogelijke wijziging hierin gevolgen kan hebben voor de structuur van het seizoen 2024-2025, zullen de promotie- en degradatieregelingen op een later moment worden vastgesteld. Vast staat dat in ieder geval de kampioen van iedere poule zal promoveren en dat er in iedere poule sprake is van zeker één rechtstreekse degradant.

Lees ook: overzicht KNVB publicaties, kalenders en regels seizoen 2023/24
Lees ook: overzicht jeugdtoernooien Mini’s t/m O20

(bron KNVB)

Mis geen enkele KNVB publicatie mbt het nieuwe seizoen en schrijf je in voor de Voetbal Varia nieuwsbrief


Laatste publicaties KNVB