HP

Loting 1e ronde KO fase beker

Bij de heren wisten maar 3 Zaanse ploegen zich te plaatsten voor de KO fase van de Districtsbeker, namelijk Westzaan, Rood Wit Zaanstad en RCZ. Zij werden woensdagavond meegenomen in de loting voor de 1e ronde van de KO fase en spelen in het weekend van 21/22 oktober alle drie een uitwedstrijd

Met name Rood Wit Zaanstad trof het niet in de loting. De ploeg van Levinho Wijdenbosch moet op bezoek bij 4e Divisionist AFC’34. De ploeg uit Alkmaar heeft al 4 wedstrijden in de competitie gespeeld en staat momenteel op een 3e plek.

Ook zaterdag 5e klasser Westzaan had een zware loting. Zij werden gekoppeld aan zaterdag 3e klasser FC Purmerend, dat in de poulefase indruk wist te maken met onder andere zeges op WSV’30 en Fortuna W (zat)

RCZ lijkt met Grasshoppers op papier een gelijkwaardige tegenstander getroffen te hebben. De ploeg uit Hoogwoud komt ook uit in de 3e klasse en wist met 6 punten uit 3 wedstrijden in de poulefase de 1e ronde te bereiken.

Bij de vrouwen bereikten Zaandijk VR, Blauw Wit VR, SVA VR en KFC VR de 1e ronde van de KO fase. De loting hiervoor is nog niet bekend.


Klik hier voor de gehele loting in de 1e ronde KO fase West 1