HPSponsorsVV

Voetbal Varia gaat samenwerken met 11Teamsports

Voetbal Varia is zeer verheugd om te melden dat het een samenwerking aangaat met één van de grootste leveranciers in de Zaanse voetbalwereld, 11Teamsports. Samen met eigenaar Enzo Pepe en Bas Timmer wordt er deze periode hard gewerkt aan de uitwerking van deze samenwerking, waar binnenkort meer over bekend zal worden gemaakt. 

Bij de 11Teamsports winkel in Zaandam kom je terecht bij dé voetbalspecialist van Noord-Holland met bijna 300 m² aan voetbalplezier. Hier worden de meest actuele collecties van Nike, Adidas en Puma gepresenteerd. 11Teamsports biedt daarbij de prijs niveaus van alle modellen voetbalschoenen, trainingspakken, voetbalkleding van de grootste voetbalclubs & landen, alle mogelijke accessoires en een uitgebreide vrijetijdscollectie van deze topmerken.

Daarnaast wordt er veel aandacht aan lokale sportverenigingen besteed in de House of Club lounge, waar elk lid van een amateurclub (of de sponsor) uit de regio zijn complete clubkleding kan vinden, passen en aanschaffen. Op dit moment bedient 11Teamsports zo’n 20 sportverenigingen (voetbal, korfbal en handbal) die de weg naar Zaandam weten te vinden voor hun teamwear. De clubkleding wordt direct voorzien van het juiste clublogo, initialen, en nummers en ook de sponsoring op de clubkleding kan bedrukt worden. Dit wordt gedaan vanuit de professionele drukkerij achter de winkel.

Het team van 11Teamsports Zaandam bestaat uit enthousiaste en gespecialiseerde sporters met veel ervaring en raak advies bij elke aankoop. Winkelen bij 11Teamsports Zaandam is een beleving, waar iedere sporter zich meteen thuis voelt, of het nu hooghouden is op het kunstgras op je nieuwste Nike Mbappe voetbalschoenen, in the E-sport lounge even een potje FIFA’23 spelen in heuse F1 sportstoelen of live voetbalkijken op de grote schermen, alles is mogelijk bij 11Teamsports.

Ga voor meer informatie over 11Teamsports naar de facebook pagina of de instagram pagina

 

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.