HPKNVB

Verdere uitbreiding gebruik Teamindex seizoen 2024/’25

Om de amateurcompetities nog beter, gelijkwaardiger en spannender te maken, wordt in verschillende competities gewerkt met de zogenaamde ‘Teamindex’. Op grond van de ervaringen van de afgelopen seizoenen wordt de Teamindex in het seizoen 2024/’25 in meer competities gebruikt.

Ten opzichte van het afgelopen seizoen wordt de Teamindex komend jaar ook toegepast bij de seniorencompetities in de categorie B, mannen en vrouwen, alle MO-competities MO13-MO20 en alle O23 categorie B competities. In de districten Zuid I en II wordt er in de JO13 tot en met de JO19 ingedeeld alleen op basis van de Teamindex. Er komt daarom geen optie beschikbaar om een team aan te melden voor een bepaalde klasse. In alle andere districtscompetities waarin de Teamindex wordt gebruikt, kan dit wel.


Mis geen updates van de KNVB en volg Voetbal Varia ook op Social Media


Voor de berekening van de Teamindex is het belangrijk dat uiterlijk 7 juli alle spelers zijn toegekend aan een bondsteam voor die teams waarbij de Teamindex wordt gebruikt. Voor het seizoen 2024/’25 geldt ook dat de bondsteams van alle meidenteams uiterlijk 7 juli gevuld moeten zijn.

Lees ook: speeldagenkalenders seizoen 2024/25
Lees ook: overzicht jeugdtoernooien Mini’s t/m O20

Bron KNVB
Foto Michael Bruins

Mis geen enkele KNVB publicatie mbt het nieuwe seizoen en schrijf je in voor de Voetbal Varia nieuwsbrief

Naar alle publicaties KNVB