Vacatures

Vacature: Zwaluwen Utrecht zoekt trainer VR1 (3e klasse)

Wij zijn bij Zwaluwen Utrecht op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer (m/v) voor het eerste vrouwenelftal, met ingang van het seizoen 2024-2025. Als hoofdtrainer-coach ben jij verantwoordelijk voor een fanatieke en enthousiaste groep vrouwen, die uitkomt in de derde klasse op zaterdag. Onze ambitie is om door te groeien naar de tweede klasse.

Momenteel heeft Zwaluwen drie vrouwenteams op de zaterdag, één vrouwenteam op de zondag en een groeiend aantal meidenteams. Er is binnen de club sprake van een selectiebeleid en (groeiend) aandacht voor het vrouwen-/meidenvoetbal.
Bij het eerste elftal staat prestatiegericht voetbal centraal. We zijn op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer die samen met onze assistent-trainer op maandag- en woensdagavond de training wil verzorgen en op zaterdag de coaching op zich wil nemen. Ben jij een trainer die graag wil werken met selectiespelers die enthousiast, leergierig, flexibel en erg betrokken zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou.

We vinden het belangrijk dat onze trainer:
– Enthousiasmeert en motiveert, en zorg draagt voor wedstrijdgerichte trainingen.
– Een selectie kan samenstellen.
– Positieve begeleiding en coaching verzorgt.
– Spelers en het team voetbaltechnisch en voetbaltactisch naar een hoger niveau brengt.
– Aandacht heeft voor discipline en fatsoenlijke omgangsvormen.
– Een natuurlijke leider is en slagvaardig durft te zijn.
– Samenwerkt met onze assistent-trainer en technische commissie, en in samenwerking met de coach van het tweede team zorgt voor een goede coördinatie van beide selectieteams, met daarnaast aandacht voor de overige damesteams.

In het bezit zijn van UEFA C (TC3) is een pré, maar als dat niet het geval is en je bereid bent om te leren en jezelf te ontwikkelen op voetbalgebied, staan we daar ook voor open!

Wij bieden:
– Goede faciliteiten en ondersteuning om je taken als trainer uit te voeren.
– Een gezellige vereniging waar naast sportieve prestaties ook plezier hoog in het vaandel staat.
– Een passende vergoeding.
– En uiteraard: een leuke, ondernemende groep vrouwen die graag wil voetballen!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie met CV naar Rensvandinter@kpnmail.nl of neem bij vragen contact op met Rens via 06-3760422.

Ook een vacature voor een (jeugd) trainer plaatsen, geef de oproep door via dit formulier


Naar alle Vacatures