HPSponsorsVV

Tournify nieuwe partner Voetbal Varia

Voetbal Varia is verheugd te melden dat het onlangs weer een mooie nieuwe samenwerking is aangegaan met een voetbal gerelateerde partner. Tournify is een makkelijk te gebruiken web app, die clubs ondersteunt bij het organiseren van een toernooi. 

Met de website app regel je de inschrijving, voeg je teams en scheidsrechters toe, maak je eenvoudig een wedstrijd programma en worden alle uitslagen in no-time verwerkt. Complexe excel sheets zijn niet meer nodig! Elk toernooi is daarbij mogelijk van een “simpel” toernooi met 8 deelnemers tot en met een toernooi met zelfs 60+ deelnemers en verschillende speeldagen. 

Daarnaast biedt de website app meerdere manieren om het toernooi op de toernooi dag te presenteren. Via een eigen website, een app of via een dia presentatie op de eventueel aanwezige tv-schermen, kunnen alle deelnemers en toeschouwers het verloop van het toernooi op een overzichtelijke manier volgen.  

Het gebruik van de website app neemt bij het organiseren van een toernooi heel veel (handmatig) werk uit handen en het programma is daarnaast zeer flexibel bij last-minute wijzigingen in bijvoorbeeld het deelnemersveld. Een ideale ondersteuning voor het goed laten verlopen van een toernooi!  Ga voor meer informatie over de website app van Tournify naar www.tournify.nl

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.