HPSponsorsVV

Nieuwe samenwerking met Stucpartner.nl

Voetbal Varia kan voor de periode weer een nieuwe samenwerking melden, dit keer met Stucpartner.nl. Eigenaar Remco Hooft is geen onbekende op de Zaanse voetbalvelden en is tegenwoordig meerdere dagen in de week te vinden bij KFC. Bij de club is hij direct betrokken bij de teams van zijn zoon (JO14.1) en dochter (MO11) als teammanager en/of (assistent) trainer. Daarnaast is hij ook nog wekelijks toeschouwer bij wedstrijden van zijn vrouw in KFC VR2.  

De naam van Stucpartner.nl zal de komende periode dan ook zichtbaar zijn op de website van Voetbal Varia

Stucpartner.nl heeft inmiddels al meer dan 15 jaar praktijkervaring en staat garant voor strakke wand- en plafondafwerking, zowel binnen- als buitenshuis. Ze bieden een zeer divers aanbod in verschillende stucwerkzaamheden zoals: gladde plafonds en wanden, lijsten en ornamenten en ook voor de decoratieve pleisters kun je bij Stucpartner.nl terecht. 

Ga voor een overzicht van alle mogelijkheden naar de website , de facebook pagina of de instagram pagina van Stucpartner.nl

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.