HPSponsorsVV

Nieuwe samenwerking met Smit Sporttrofeeën

Voetbal Varia heeft onlangs weer een mooie nieuwe samenwerking kunnen afsluiten, dit keer met Smit Sporttrofeeën. Eigenaar Frans Smit is inmiddels een groot begrip in de Zaanse (en omgeving) sportwereld, met meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van de bekers, vaantjes en medailles.  Zoon Dennis Smit, voetballend bij de zaterdagselectie van Fortuna Wormerveer, is momenteel ook betrokken bij de familiezaak. 

Na ruim 40 jaar een winkel te hebben gehad op de Oostzijde in Zaandam, heeft Smit Sporttrofeeën sinds 2018 een showroom op de Dorpsstraat in Wormer. De showroom biedt een overzicht van de vele mogelijkheden en aangezien Frans en Dennis graag meedenken, is in overleg bijna alles wel mogelijk. Voor elk budget is er voor alle toernooien, activiteiten of bepaalde mijlpalen uiteindelijk een mooie passende herinnering te vinden.  

Ga voor meer informatie over Smit Sporttrofeeën naar de website of ga langs de showroom. Het adres is Dorpsstraat 238 in Wormer en de showroom is geopend op dinsdag tot en met zaterdag

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.