HPSponsorsVV

Nieuwe samenwerking met Kinderopvang Het Zandkasteeltje

Voetbal Varia heeft met kinderopvang Het Zandkasteeltje weer een nieuwe samenwerking afgesloten. Eigenaar Hakan Kurnaz is vroeger zelf onder andere actief geweest bij ZTS en staat tegenwoordig samen met zijn vrouw Nagehan Kurnaz, wekelijks langs de kant bij de jeugd van Fortuna Wormerveer, waar hun zoons spelen. Beide volgen het Zaanse (jeugd)voetbal dan ook nog steeds op de voet.

Het Zandkasteeltje is een kinderopvang of peuteropvang met onder andere 2 locaties in Zaandam. Ze staan voor opvang met passie en creativiteit waarbij de ontwikkelkansen voor kinderen centraal staan. Een veilige basis, een ‘thuis’ waar de kinderen zich kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn, staat voor Het Zandkasteeltje voorop. Ze hechten veel waarde aan openheid, respect, geborgenheid en een persoonlijke benadering, zowel ten aanzien van kinderen en de ouders.

Het Zandkasteeltje werkt alleen met vaste en vertrouwde gezichten. Al de pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over een grote hoeveelheid pedagogische kennis en ervaringen. Ze beschikken dan ook over een hecht team met liefdevolle, betrokken en enthousiaste medewerkers.

Voor de toekomst zijn Hakan en Nagehan ambitieus, aangezien zij naast de huidige locaties ook plannen hebben om een sport BSO op één van de sportcomplexen in de Zaanstreek te beginnen.

Het Zandkasteeltje is (oa) gevestigd op de Zuiddijk 94 en Bristelroodstraat 164 in Zaandam, ga voor meer informatie naar de website van Het Zandkasteeltje

Ook interesse in een samenwerking met Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op met info@voetbalvaria.nl voor de mogelijkheden