HPSponsorsVV

IPService B.V. nieuwe partner Voetbal Varia

Voetbal Varia is ook een samenwerking aangegaan met IPService B.V.. Ondernemer en eigenaar van IPService B.V. Erik Brokkaar is de huidige coach/trainer en shirt sponsor van SVA Vrouwen 1 en vanaf dit seizoen ook SVA Vrouwen 2. Afgelopen seizoen was hij met de Vrouwen 1 zeer succesvol en werd het team overtuigend kampioen.

IPService B.V. is een service gericht telecom & ICT bedrijf dat in 2020 is ontstaan door het het samen voegen van Broktechniek en Gnetcom. Door het samenvoegen is er een technisch telecom en ICT bedrijf ontstaan wat is gespecialiseerd in IP oplossingen, maar ook data bekabeling en e-installaties kan realiseren voor jouw bedrijf. IPService B.V. werkt met een team van enthousiaste telecom en ICT specialisten en is gespecialiseerd in het implementeren en beheren van:

  • Hosted telefonie (VoIP)
  • LAN en Wlan netwerken
  • Internetverbindingen
  • Mobile telefonie
  • Microsoft 365 en Teams

Het uitgebreide aanbod van IPService B.V. stelt bedrijven in staat om al hun telecom en ICT bij 1 leverancier onder te brengen. De klantgerichte aanpak staat centraal in alles wat IPService B.V doet. Ze werken nauw samen met de klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die aan hun verwachtingen voldoen.

Meer informatie over IP Service is te vinden op hun website en LinkedIn pagina

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie