HPLedsvoetbal 2223

Geslaagde editie Ledsvoetbal Cup

Nadat de eerste editie van de Ledsvoetbal Cup dit seizoen bij KFC niet doorging vanwege de bespeelbaarheid van de velden, was het deze week nog even spannend of de editie zaterdagavond bij RKEDO wel door kon gaan. 

Gelukkig werden de weersverwachting van begin deze week in het positieve bijgesteld en kon vrijdagmiddag definitief alle seinen op groen worden gezet. 

Op het prachtige complex van gastheer RKEDO kwamen 14 teams van 7 verschillende clubs in actie. De O08 t/m O10 teams waren zoveel mogelijk op gelijkwaardig niveau ingedeeld en speelden allemaal meerdere wedstrijden van in totaal 1 uur. Daarbij waren alleen het speelveld, de shirts en de bal waren verlicht. De wedstrijden waren voor de vele toeschouwers misschien niet altijd even goed te volgen, maar de spelertjes genoten in ieder geval volop van het spectaculaire teamuitje in toernooivorm. 

Aangezien bij de Ledsvoetbal Cup het plezier en de sportiviteit voorop staan, werden er geen standen bijgehouden en was er voor alle spelertjes  een mooie medaille. Zo ging iedereen als een echte kampioen naar huis!

De organisatie kon in ieder geval terugkijken op een geslaagde editie en wil RKEDO bedanken voor alle medewerking en gastvrijheid

De eerder afgelaste editie bij KFC wordt nu zaterdag 18 februari georganiseerd. Opgeven voor dit teamuitje in toernooivorm voor O08 t/m O10 is mogelijk via dit formulier


Laatste Ledsvoetbal Cup 2022/23 publicaties