ConceptenHPVV

Stoelreclame: vergroot laagdrempelig de sponsorinkomsten

TAS helpt uw vereniging aan extra (sponsor)inkomsten! Hiervoor heeft TAS een innovatief en laagdrempelig concept ontwikkeld namelijk Stoelreclame. Stoelreclame van TAS is universeel en dus te monteren op elke tribunestoel waardoor het een verdienmodel is voor iedere vereniging

Voordelen Stoelreclame

 • Geen investeringsrisico: de Stoelreclame wordt pas gemonteerd als de campagne een succes is, de vereniging heeft zo geen kosten.
 • Weinig tot geen tijdsinvestering: TAS Stoelreclame ontzorgt de vereniging door te ondersteunen bij de campagne en de complete montage te verzorgen.
 • Tribune verfraaiing: met Stoelreclame krijgt de tribune een ware upgrade en is het zelfs mogelijk om de clubnaam en/of clubkleuren op de tribune te realiseren.
 • Realisatie van spaardoelen: door de verkoop van Stoelreclame kan de club elk seizoen weer een mooi bedrag besteden aan bepaalde spaardoelen bijvoorbeeld nieuwe tribunestoelen.
 • Blije sponsoren: de laagdrempelige sponsormogelijkheid zorgt voor een mooie zichtbaarheid en verhoging van de naamsbekendheid van sponsoren.
 • Persoonlijke sponsormogelijkheid: door Stoelreclame krijgen leden de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een financiële bijdrage te kunnen leveren aan hun vereniging

Van campagne tot winstgevende tribune:

 1. Start stoeltjesactie (Kosteloos starten)
  Start direct met een compleet gratis aangeleverd stoeltjesactie voor de verkoop
 2. Campagne resultaat (Uitkering opbrengst)
  X aantal stoelreclame plekken verkocht aan sponsoren & leden
 3. Montage (Geen tijdverspilling)
  TAS monteert de stoelreclame op de tribunestoelen
 4. Extra inkomsten en een mooie nieuwe tribune!

Wil je meer informatie over een samenwerking met Tas Stoelreclame, vul dan onderstaand formulier in. Tas Stoelreclame zal dan éénmalig (vrijblijvend) contact met je opnemen