ClubsFWHP

Corina Dekker nieuwe HJO bij Fortuna Wormerveer

Bij Fortuna Wormerveer is men er na het langjarige verblijf van Marcel Blank als Hoofd Jeugd Opleiding in geslaagd een passende opvolger te vinden. In Corina Dekker start een gepassioneerde voetbalster met een uitdagende taak. Zij is geen vreemde voor de club, aangezien ze als speelster en trainster eerder actief was bij WFC.

Als trainster was Corina Dekker ook verantwoordelijk bij Reiger Boys, Telstar en vv Alkmaar, waarna ze als analist aan de slag ging bij RKC Waalwijk. Momenteel loopt zij stage voor haar opleiding Uefa Pro bij KNVB (coach betaald voetbal) bij FC Dordrecht waar zij met regelmaat wordt ingezet vanwege haar specialiteit als analist. 

Op korte termijn zal er binnen Fortuna Wormerveer een overdrachtsgesprek plaatsvinden met voorganger Marcel Blank, Mick Wilffert en Emre Boskurt.  Vanuit de vereniging is het Hakan Şenyürek (bestuurslid Voetbalzaken) die aangeeft dat het hoofdbestuur van Fortuna Wormerveer ontzettend blij is met het feit dat Corina Dekker per 1 augustus 2023 is gestart als HJO binnen de club.

Corina heeft ontzettend veel voetbalkennis en ervaring. Zij voldoet ruimschoots aan de opleidingseisen met een UEFA A opleiding en volgt op dit moment de UEFA PRO opleiding. Corina kent de club goed en komt uit de Zaanstreek. Corina is duidelijk, recht door zee en heeft een visie! Wij hebben gemerkt dat Corina erg energiek en proactief is. O.a vanwege bovenstaande zijn wij als hoofdbestuur unaniem van mening dat Corina een aanwinst is voor Fortuna Wormerveer en kijken uit naar een mooi seizoen met een gezonde ambitie!’ 

Laatste Fortuna Wormerveer publicaties